Αρχική Σελίδα

Wuhan Longgang Pressure Pipeline Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Η Co. σωληνώσεων πίεσης Longgang Wuhan, ΕΠΕ είναι μια μεγάλης κλίμακας επιχείρηση που ειδικεύεται στην κατασκευή και την πώληση του χάλυβα. Σαν κύρια επιχείρηση εξωτερικού εμπορίου στη χαλυβουργία της Κίνας, η επιχείρηση έχει καθιερώσει ένα ευρύ φάσμα των φιλικών και μακροπρόθεσμων σχέσεων επιχειρησιακής συνεργασίας με πολλούς στην εγχώρια αγορά και ξένους εταιρικούς πελάτες στην αρχή της ισότητας, του αμοιβαίου οφέλους, και της win-win συνεργασίας, που παρέχει τη ισχυρή υποστήριξη για την ανάπτυξη της σφαιρικής χαλυβουργίας.

 

Σύμφωνα με τη στρατηγική της διαφοροποιημένης ανάπτυξης και της επαγγελματικής λειτουργίας, Co. σωληνώσεων πίεσης Wuhan Longgang, το ΕΠΕ συμμετέχει κυρίως στην εισαγωγή και η εξαγωγή των πρώτων υλών χάλυβα, χωρίς συγκόλληση σωλήνες, ενωμένοι στενά σωλήνες, ανοξείδωτο, στρογγυλοί φραγμοί, γαλβάνισε τους σωλήνες, τους ορθογώνιους σωλήνες, και τους άνευ ραφής ορθογώνιους σωλήνες. , Πιάτο χάλυβα, χάλυβας γωνίας, χάλυβας καναλιών, ι-ακτίνα, χ-ακτίνα και άλλες παραγωγή προϊόντων και επιχείρηση εξαγωγής.

 

Το κύριο υλικό μας είναι 201, 304, 321, 347H, 316, 316L, 316Ti, 317, 410, 420, 430, 904L, S31254, N08926, 2205, S32750, S32760, inconel κράμα 600, 601, 625, 901, 750, 800, 800H, 825, Hastelloy γ-276, γ-22 κ.λπ. Με το διεθνώς προηγμένο εξοπλισμό παραγωγής, τους καυτούς κυλώντας μύλους, τους κρύους κυλώντας μύλους, τα προϊόντα κ.λπ. χρησιμοποιούνται ευρέως στην ηλεκτρική, χημική, σωλήνωση, την κατασκευή μηχανημάτων, τα αυτοκίνητα, τα σκάφη, το αεροδιάστημα, την κατασκευή και άλλες βιομηχανίες.

 

Το εργοστάσιο μπορεί να παραγάγει σύμφωνα με το ΜΒ, ASTM, το DIN και τα EN πρότυπα. Η επιχείρηση έχει αναπτυχθεί τώρα σε έναν υψηλής ποιότητας προμηθευτή στη χαλυβουργία. Το 2016, η επιχείρηση πέρασε την εταιρική πιστοποίηση 5A, και τα προϊόντα του πωλούνται καλά στη Βόρεια Αμερική, τη Νότια Αμερική, την Ευρώπη, τη Νοτιοανατολική Ασία, τη Μέση Ανατολή, την Αφρική και άλλες χώρες και περιοχές. Έχει την εκτενή εμπειρία στη λειτουργία προγράμματος, το προϊόν και τον ανεφοδιασμό υπηρεσιών. Η Co. σωληνώσεων πίεσης Longgang Wuhan, ΕΠΕ θα στοχεύσει πάντα στην τιμιότητα, την αλήθεια-επιδίωξη, τον πραγματισμό, και τη συντήρηση εμπορικών σημάτων, και είναι δεσμευμένη στην παροχή των πελατών τα υψηλής ποιότητας προϊόντα και των πρώτης τάξεως υπηρεσιών.

 

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Το 2016, η επιχείρηση πέρασε την εταιρική πιστοποίηση 5A, και τα προϊόντα του πωλούνται καλά στη Βόρεια Αμερική, τη Νότια Αμερική, την Ευρώπη, τη Νοτιοανατολική Ασία, τη Μέση Ανατολή, την Αφρική και άλλες χώρες και περιοχές. Έχει την εκτενή εμπειρία στη λειτουργία προγράμματος, το προϊόν και τον ανεφοδιασμό υπηρεσιών. Η Co. σωληνώσεων πίεσης Longgang Wuhan, ΕΠΕ θα στοχεύσει πάντα στην τιμιότητα, την αλήθεια-επιδίωξη, τον πραγματισμό, και τη συντήρηση εμπορικών σημάτων, και είναι δεσμευμένη στην παροχή των πελατών τα υψηλής ποιότητας προϊόντα και των πρώτης τάξεως υπηρεσιών.

Wuhan Longgang Pressure Pipeline Co., Ltd. Wuhan Longgang Pressure Pipeline Co., Ltd. Wuhan Longgang Pressure Pipeline Co., Ltd.
1 2 3
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Αριθμός Υπαλλήλων : >100

Εξαγωγή pc : 60% - 70%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Wuhan Longgang Pressure Pipeline Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Wuhan Longgang Pressure Pipeline Co., Ltd. Πιστοποιήσεις